Misswak

Misswaku eshte nje menyre natyrore e pastrimit te dhembeve pa paste, pa furce, pa uje!!!...

3 minute read

Mishrat e dhembeve ne shtatezani

🍒🤰Cfare eshte granuloma e shtatezanise? Granuloma e shtatezanise eshte nje tumor i mire qe ndodh...

1 minute read

Epilepsia dhe shendeti oral

Eshte e pamundur qe nje person i shendetshem te gelltise gjuhen e tij. Muskujt qe...

1 minute read

Ear Pitt

A ke pare me vemendje veshin tend? Mund te kesh edhe nje hapje te vogel...

1 minute read