Cilat jane pyetjet me te shpeshta per fasetat?!

Cilat jane pyetjet me te shpeshta per fasetat?!

2022, Dec 27    

👦🏻A demtohet dhembi nga fasetat?
😷Fasetat jane punimet me te holla te mundeshme. Dhembi pergatiten vetem
nga njera ane, vetem ne zmalt duke ruajtur nervin.

👦🏻A ngjyrosen fasetat?
😷Jo, fasetat jane punime me qendrueshmeri te ngjyres. Ato kerkojne
zbatimin e rregullave te higjenes njesoj si dhembet natyral.

👦🏻Per sa fasetat kam nevoje?
😷‘The social six’, kryesisht dhembet qe marrin pjese ne buzeqeshje, duke
filluar nga 6 te paret siper.

👦🏻A dhembin fasetat?
😷Pergatitja e tyre behet me mpirjen e zakonshme, dhe koha e punimit zgjat
rreth 1 jave.

👦🏻Sa kushtojne?!
😷😉😉😉 konsulta eshte falas.