Drejtimi i dhembeve, shina trasparente, aparate

Drejtimi i dhembeve, shina trasparente, aparate

2022, Dec 28    

Nese jeni duke konsideruar drejtimin e dhembeve me siguri keni disa
pyetje…..

🐳Pjesa me e madhe e njerezve eshte e shqetesuar vetem per te korrigjuar
pozicionin e dhembeve…Por ortodoncia adreson edhe shuuume probleme te tjera
si: raportet e nofullave, pozicionin e mjekres, profilin e pacientit,
frymemarrjen nga goja, demtimin e kycit te nofullave, kercitjen e dhembeve,
abrazionin e zmaltit, paradontozen, dhimbjen e kokes, posturen e trupit
etj, etj.

🦀Eshte nje vendim shume i mire korrigjimi i estetikes se dhembeve dhe mbi
te gjitha i shendetit ne pergjithesi.

🐬Drejtimi i dhembeve nuk ka moshe kufizuese!!!

🦭Ka shume opsione aparatesh ne varesi te moshes dhe diagnozes se
pacientit. Cdo pacient eshte unik! Pergjithesisht nje drejtim dhembesh
zgjat 16-24 muaj, por sigurisht ka trajtime qe mbarojne shume me shpejt se
kaq.

🧜‍♀️Drejtimi i dhembeve dhe korrigjimi i strukturave skeletike ku rrine
dhembet eshte nje investim me nje impakt te madh shendetesor. 16 muaj
kalojne shume shpejt💨🏃‍♀️😉😉😎Ju mirepresim ☺️
0693919755