Perdorni keto 4 ingrediente 5 dite perpara nje skaneri

Perdorni keto 4 ingrediente 5 dite perpara nje skaneri

2022, Dec 27    

Lidhur me situaten e koheve te fundit, ku shume femije jane duke bere grafi
pulmonesh per arsye te ftomes…😞☹️

Rrezatimi eshte nje procedure shume e rendesishme per te vendosur diagnoza
ne mjekesi. Ka shume rendesi qe te zgjidhen aparatura moderne.

Personalisht e shkruaj vazhdimisht perdorimin e jelekut mbrojtes gjate
berjes se nje panoramexi dhe e orientoj pacientin ta marri kete sherbim ne
nje pajisje te koheve te fundit.

Rrezatimi eshte i demshem per ADN e qelizes, por kemi mundesi per ta
pergatitur trupin ne menyren me te mire te mundeshme per shmangur efektet e
nje procedure me rrezatim te larte, si psh skaneri.

Perdorni keto 4 ingrediente 5 dite perpara nje skaneri:
2000 mg vitamine c ne forme liposomale
600 mg acid lipoik
12000 mg N acetylcisteine
30 mg beta carotene