Mjekimi i paradontozes ne kliniken tone

Ju kane thene qe paradontoza nuk mjekohet?!?!PARADONTOZA….mjekohet dhe mbahet nen kontroll fal mjekesise rigjeneruese ➡️☎️0693919755...

3 minute read

Si te luftojme kariesin

Pasta dhe furcimi nuk mjaftojne per te parandaluar kariesin dhe per ta ‘stacionuar’ ate. Kariesi...

1 minute read

Pastat e dhembeve per femije

Pyetja me frekuente qe marre ne cdo moment te dites eshte se cfare paste dhembesh...

1 minute read