Ju zbardhim dhembet tuaj si askush tjeter

    


  • Zbardhimi me efektiv ne treg
  • Metoda amerikane
  • Pa efekte anesore
  • Zgjat vetem 40 minuta

Ne klinike sjellim zbardhim te dhembeve me BOOST i firmes amerikane Opalescence. Nuk ka nevoje per disa seanca, zgjat 40 min. Ju dhurojme nje pastrim te cipave para zbardhimit dhe fluorizim pas zbardhimit falas.
Kemi edhe variantin e zbardhimit ne shtepi me perqendrime te ndryshme. Rezultati eshte FANTASTIK! 😎 Zbardhimi me BOOST eshte i sigurt, nuk i demton dhembet dhe nuk do te keni ndjeshmeri pas perfundimit te zbardhimit.
Telefononi tani doktoreshen tone dhe rezervoni nje zardhim special.