Ear Pitt

Ear Pitt

2022, Dec 27    

A ke pare me vemendje veshin tend?
Mund te kesh edhe nje hapje te vogel extra!
Kjo nuk do te thote qe do degjosh me mire!😅
Ai gropezim i vogel eshte dalja e nje kanali qe gjendet nenlekure. Eshte
nje keqfromim qe nis qe nis ne javen e 5-te te shtazanise.
Prek meshkujt dhe femrat njesoj, ndodhin ne njerin vesh kryesisht.
I vetmi problem i ketij kanali eshte se mund te behet burim infeksioni dhe
te lidhet me ndonje kist. Ne raste te rralla ky kist zmadhohet duke vene ne
pikepyetje origjinen e tij: gjendrat e peshtymes, artikulacioni i kyceve,
apo veshi!
Ne nuk shikojme vetem dhembet....2 te 3-tat e fytyres jane nofullat! 🔎🔎🧐
Ju mirepresim per cdo problem te shendetit oral!