Misswak

Misswak

2022, Dec 28    
Misswaku eshte nje menyre natyrore e pastrimit te dhembeve pa paste, pa
furce, pa uje!!! Wooow!
Sa praktike! Dhe eshte vetem nje dege e nje peme!

100% natyrore
100% te degradueshme ne mjedis
Bima nuk eshte omgj dhe rritet pa pesticide

Kjo dege i ka te gjitha ingredientet per vrare bakteret karies formues, per
te qetesuar mishrat e inflamuar dhe per te larguar pllaken bakteriale.
Antisptika natyral, vajra, patruae si silica dhe sodium bikarbonat.
Fresh breath
Zbardhje dhembesh pas 30 ditesh perdorim
Per te testuar freskine e kesaj dege
Ngjyre te celetdhe jane shume elastike ne perkulje.
Organizata boterore e shendetesise e njeh si metode shume efektive ne
higjenizimit te gojes.

Fantastike ne udhetime, ne camping, si dhe nje metode shume efektive ne
rutine

Zgjidh nje miswak cilesor
Lere tre ore ne uje vetem heren e pare
Zhvishe gershere thik
Chew per 30 sek
Clean
Beje gati per heren tjeter