Klinika jone dentare eshte e specializuar per implante dentare

    

👩‍🔬Vendosja e implantit me material Titanium grada e 5 mjekesore. Eshte aliazhi me i paster dhe me miqesor me organizmin sot per sot. Keto implante kane biokompatibilitet te larte, behen ‘nje’ me organzimin. Procedura e vendosjes se implanit zgjat me pak se nje ore. Rikuperimi shume i shpejte☺️