Stafi yne i kualifikuar, doktoreshe Ketiona Agaj

    

Cfare thone per ne neper rrjete sociale si fillim:
Servizio ottimo!!! A prezzi modici e concorrenziali. Kety, la dentista è oltre che brava nel suo mestiere, è anche simpatica! Grazie Kety!
— Domenico F., Facebook

Bera implantin dhe fasetat tek klinika. Shume i kenaqur me sherbimin, cilesine dhe korrektesine. Me beri pershtypje qe me telefononin pas seancave per te monitoruar ecurine.
— Genti T., Facebook

Është shumë e vështirë të gjesh një klinikë dentare që plotëson të gjitha kushtet si mjekët profesionistë, shërbimin cilësor dhe materialet e cilësisë të lartë. Unë të Klinika Keti Dent gjeta atë çfarë kërkoja dhe me kosto shumë të mirë krahasuar me të tjerët. E rekomandoj Klinikën Keti Dent. Do të mbeteni shumë të kënaqur ashtu siç mbeta dhe unë.
— Eni D., Facebook

Kam bere protezat e reja me doktoreshe Ketin. Jam ndier shume komode ne cdo seance. Protezat kane dale shume estetike dhe jane te lehta. Nuk i ndiej qe i kam ne goje. Punim shume cilesor me cmim tejet te arsyeshem. Jua rekomandoj te gjitheve!
— Shqiponja K., Google

Kisha provuar disa zbardhime dhembesh me pare. Provova tek KetiDent. Uaaau! Rezultati me i mire qe kam patur. Big Like!
— Gjergji G., Google

Zevendesova te gjitha mbushjet me te zeze. Nuk me mban me ere goja dhe mbushjet duken shume te bukura. Cmimet ishin shume ekonomike!
— Vaso N., Facebook

Një shërbim shumë i mirë dhe korrekt. Kushtet dhe Higjena e Klinikës në maksimum. Çmime shumë të mira.
— Erold B., Facebook

Sherbim shume korekt. Ja u rekomandoj te gjitheve kete klinike dentare.
— Erlis T., Facebook

Best dental clinic in town. Great service, would recommend it to everyone.
— Aleksander P., Facebook

Suksese Klinika Ketident! Jam e bindur pacientet do ndihen shume mire ne duart e profesionistes Dr.Ketiona Agaj.
— Ida Rr., Facebook

Biografia:

 • Universiteti i Mjekesise, Dega Stomatologji 2008-2013 me rezultate te larta
 • Pajisja me lejen e profesionit 2014
 • Dentist ne kliniken denare KetiDent
 • Masters of dental aestetics 2017 online education (Francesca Vailati, Enrique Diaz Guzaman)
 • Dr Phelan seminars 2017
  • Precision Provisional Techniques For Porcelain Veneers, Anterior Dental Implants And Rehabilitation Cases
  • Vertical dimension case studies
 • Dr Phelan seminars 2018
  • Veeners in dentistry
  • Management of difficult cases
 • Implants in dentistry, online course 2018
 • Pjesemarrese ne trajnimin online "Emergjenca, infeksione dhe anomali" Giovani Loddi 2017
 • Pjesemarrese ne aktivitetin "Leksion ne dentistrine konservative dhe endodonti" 2016
 • Trajnim online ne Cap academy mbi teknologjine e fundit te prodhimit te kellefave me kompjutera dhe printera 3d 2016
 • Pjesemarrese ne Konferencen e 22te Kombetare Dentare 2016
 • Trajnimi "Teknikat e dhenies se ndihmes se pare" 2016
 • Perfunduar ciklin e trajnimeve ne Endodonti me profesoret Vincenzo Campanella dhe Antonio Malgninio 2015
 • Pjesemarrje ne leksionet e Endodontise moderne me profesor Livio Galotinin 2014
 • Pjesemarrese ne kongresin e 17 ballkanik te stomatologjise 2012
 • Pjesemarrese ne seminarin "Rendesia e aplikimit te metodave te reja te higjenes orale ne sherbimin dentar" 2010
 • Pjesemarrja ne Kongresin e Pare Mbarekombetare te Stomatologjise 2009

staff certification 1 staff certification 2 staff certification 3 staff certification 4 staff certification 5

staff certification 6 staff certification 7 staff certification 8 staff certification 9