Si te qetesojme mishrat e dhembeve ne shtatezani

Si te qetesojme mishrat e dhembeve ne shtatezani

2022, Dec 27    


🥥🌴A e shplani gojen me vaj kokosi?!?!🌴🥥


🥥🤍Perdorni nje luge gjelle vaj kokosi cdo mengjes perpara larjes se
dhembeve. Eshte nje praktike 3000 vjecare, e cila eshte FANTASTIKE per
aromen e gojes, gjakosjen e mishrave te dhembeve, parandalimin e kariesit
dhe permiresimin e ngjyres se dhembeve!!!

Benefitet e vajit te kokosit ne organizmin e njeriut njihen prej shuuume
kohesh. Ndaj kokosi eshte bere pjese e shume produkteve personale te
njeriut.

👉Mund te shtoni 2 pika vitamanin d3+k2 dhe 2-3 pika vaj ulliri te
oksigjenuara.
👉Vitamina D3/K2 ndihmon ne mineralizimin e zonave te demtuara te zmalitit.
👉Vaji i ullirit te oksigjenuar vret bakteret qe mbajne aktiv inflamacionin
ne thellesi te xhepave te mishrave te dhembeve!

Pllaka bakteriale ka natyre yndyrore, perdorimi i nje shpelaresi vajore e
‘tret’ ate, e shkeput pllaken bakteriale nga dhembet, bashke me te shume
mikroorganizma dhe toksinat e tyre. Beni durim dhe bejeni per disa minuta
mbajtjen e vajit te kokosit neper goje.

🚨Beni kujdes me shplaresit komericial te gojes! Ato qe shkruajne
‘antimikrobik’ nuk do ti sygjeroja. Perberesit e tyre demtojne edhe
bakteret e mira te gojes. Per rezultat aroma e gojes perkeqesohet😕☹️.

👶🏻Shpelarja me vaj kokosi mund te filloj prej moshes 3 vjec, pra kur
femija ka mesuar te peshtyje. Eshte plotesisht e sigurt gjate shtatezanise!

Do te ishte mire te peshtynit ne nje qese mbeturinash ne menyre qe te
evitoni bllokimin e tubacioneve te shkarkimit. Bejeni cdo dite! Do te jete
nje kthese per shendetin e gojes!😊🥥