Klinika jone dentare eshte e specializuar per trajtimin e paradontozes

    

👩🏻‍⚕️Paradontoza eshte semundje e aparatit ku mbeshteten dhembet. Per fate te keq ajo behet shkak per humbjen e dhembeve ne moshe shuuuume te re.
👩🏻‍⚕️Ne klinike kemi protokolle te ndryshme per te ngadalesuar kete proces qe ‘vrapon’. Ne thelb eshte pastrimi i thelle dhe mjekesia rigjeneruese me materialet me te mira. Sa me heret te filloje mjekimi i paradontozes aq me te kenaqshme jane rezultatet!
Gezuar!!!
👐