Anatomia e gojes

Goja juaj ka me shumë se vetëm dhëmbë. Brenda, ajo perbehet nga shumë gjëra që...

2 minute read

Fobia dentare

Frika nga dentisti nuk është e pazakontë. Në fakt, mbi 50% e njerezve pranojnë të...

2 minute read

Implantet dentare

Zëvendësimi i dhëmbëve që mungojnë është i rëndësishëm për shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe për...

3 minute read

Kartela mjekesore

Kartela mjekesore eshte e rendesishme si karta e identitetit. - Merreni gjithmone ne konsiderate faktin...

1 minute read

Kujdesi per dhembet e femijeve tuaj

Kujdes! ⛔Nese femija juaj ngjan me njeren nga figurat vraponi tek dentisti. ➡Ju zgjidhni cfare...

1 minute read

Shkaqet e eres te keqe te gojes

Ka disa shkaqe të ndryshme të eres te keqe te gojes. Duke filluar nga problemet...

2 minute read

10 fakte argetuese per femijet

Shumica e fëmijëve nuk i mendojne dhembet si interesantë. Shëndeti dentar nuk është diçka për...

2 minute read