Ja cfare duhet bere per te mos patur goje te thate

Ja cfare duhet bere per te mos patur goje te thate

2017, Aug 24    

KENI GOJE TE THATE?
1. Konsumoni me shume uje, mbani ne goje copa akulli
2. Preferoni ushqime pak acide, limoni stimulon peshtymen
3. Pertypni cimcakiz sugar-free
4. Evito duhanin, alkoolin dhe kafeinen
5. Evito ushqimet e kripura dhe pikante
6. Perdor peshtyme artificiale