Kujdesi per dhembet e femijeve tuaj

Kujdesi per dhembet e femijeve tuaj

2017, Aug 24    

Kujdes!
⛔Nese femija juaj ngjan me njeren nga figurat vraponi tek dentisti.
➡Ju zgjidhni cfare ha femija. Atehere zgjidhni USHQIME jo patatina, lepirese, karmele, soda apo cudira te tjera.
➡Ju zgjidhni cfare zakonesh ka femija. Atehere mesoje per rendesine e larjes se dhembeve. Lani dhembet e tyre, me pas lani dhembet me ta dhe pas moshes 7 vjec survejoheni kur i lan dhembet.
➡Ju keni ne dore qe ti jepni akses femijes per sherbime dentare. Nese sdi. Pyet. Kur behet vizita e pare tek dentisti, cfare furce duhet te perdor, cfare paste dhembesh duhet te perdor, cfare jane suplementet e fluorit?
👶Shendeti mire i gojes kerkon perkujdesje qe ne femijeri. Mendo per femijen tend!
📞0693919755