Kartela mjekesore

Kartela mjekesore

2017, Aug 24    

Kartela mjekesore eshte e rendesishme si karta e identitetit.
- Merreni gjithmone ne konsiderate faktin kur dentisti juaj para se tju bej mpirjen ju drejton disa pyetje rreth shendetit.
- Pyetesori i karteles mjekesore ne nje klinike dentare eshte shume i shkurter. Mjeku duhet ta plotesoj edhe kur ju pastroni gurezat. Mos thoni ....nuk ka rendesi. Zgjat dy minuta ta plotesosh, ndodh vetem njehere ne takimin e pare, shmang shume komplikacione. ??Merreni ne konsiderate dentistin qe nuk iu le pa kartele mjekesore.
- Eshte ne te miren tuaj mos te genjeni kur plotesohet kartela.
- Ne nje klinike qe hyni dhe dilni pa regjistruar historine tuaj mjekesore mos shkoni me. Kjo eshte normale per ne supermarket jo ne nje klinike mjekesore.
- Edhe njehere mos pranoni te mpiheni pa treguar per problemet me alergjite, tensionin, operacionet qe keni bere...

Ne kliniken tone cdo pacient pajiset me kartelen e vete mjekesore.