Bakteret e mira qe na ndihmojne per goje dhe imunitet me te mire

Bakteret e mira qe na ndihmojne per goje dhe imunitet me te mire

2022, Dec 13    

😕Femijet qe lindin ne rruge abdominale dhe nuk kosumojne qumesht gjiri kane nevoje imediate per tu pasuruar me baktere te mira ose probiotike.
🔑Bakteret e mira kane rol kyc ne imunitetin e femijes, perthithjen e vitaminave, tretjen e mire, aromen e gojes, shendetin e zmaltit.
😕Ju mund te blini nje vitamine te shtrenjte, prej te ciles organizmi perfiton shume pak nese eshte steril.
✅Zgjidhni kos cilesor, trahana te tharte, turshi (ku respektohet procesi i fermentimit) per te pasuruar trupin ne menyre natyrale me baktere te mira. Jane ushqime qe mund te konsumohen
🐇🐾I lejoni femijet te prekin kafshet ne moshe shume te vogel.
🍀🦋Luani ne natyre me dheun, barin, detin.
❌Mos perdorni alkol per duart e bebushave. Femijet qe perdorin rregullisht alkool per duart kane tendence te vuajne nga alergjite e ndryshme.❌
❓Nje pyetje qe marr shpesh, eshte nese mund te perdoren probiotiket farmacetuik edhe kur femija nuk ka diarre?! Sigurisht qe PO!!!!!!
⬆️Keto sygjerime vlejne per cdo moshe dhe jane produkte specifike qe i perdor ne shtepi me djalin.⬆️