Mjekimi i paradontozes ne kliniken tone

Mjekimi i paradontozes ne kliniken tone

2022, Dec 26    

Ju kane thene qe paradontoza nuk mjekohet?!?!PARADONTOZA….mjekohet dhe mbahet nen kontroll fal mjekesise rigjeneruese ➡️☎️0693919755✅Kemi nje protokoll unik per te ngadalesuar procesin e humbjes se dhembeve jo per arsye te kariesit, por te paradontozes ne moshe te re.

✅Ne klinike perdorim kocke NATYRALE te nje cilesie te larte dhe plazem CILESORE per qellime rigjeneruese.

😕Eshte e bere e zakonshme qe procedurat me plazem po behen me centrifuga laboratorike, te cilat vecojne plazmen per analiza gjaku dhe jo per ta kthyer perseri ne trup. Plazma prp eshte e varfer nga elementet fijore dhe ngjan shume e tejdukshme. Sigurohuni gjithmone per proceduren qe kryeni!!!

✅Ne perdorim epruveta qelqi dhe jo plastike, ne menyre qe plazma qe i kthehet trupit te mos kete mikroplastika.

✅Plazma jone eshte nje gjenerate e re e PRF (nuk eshte prp plazem e tejdukshme).

✅Nderhyrja zgjat rreth 1 ore dhe rikuperimi eshte super i shpejte.

Na vizitoni😊