Telat e dhembeve mund te parandalohen

Telat e dhembeve mund te parandalohen

2022, Dec 13    

🙁😕Jeta moderne ka shtuar nevojen per te mbajtur tela! Ne si prinder kemi ne dore te cojme rritjen e nofullave ne drejtimin e deshiruar!
➡️Zgjidhni gota te thjeshta per pirjen e ujit ne kushte shtepie dhe gota me pipe te holle ne makine dhe kende lojrash. Sippy cup sforcon mbylljen e buzeve, le pa zhvilluar nofullen e siperme dhe kontribon ne mbajtjen e telave ne te ardhmen.
➡️Masni nivelin e vitamines d, me nja analize gjaku te thjeshte. Te pakten njehere gjate dy viteve te para te jetes. Mos u kenaqni me vleren 20, synoni qe trupi te jete i ngopur mire me vit d.
➡️Vit d ka shume nevoje per vitaminen k2 per cuar kalciumin atje ku duhet ne nofulla dhe dhembe. Dyshja d3/k2 i zgjeron nofullat dhe krijon hapesire te mjaftueshme per te akomoduar dhembet.
➡️Zgjidhni burime natyrale te ushqyesve dhe plotesoni shtesat nepermjet suplementeve.
😊Na vizitoni per te identifikuar problamatikat ne stadin e tyre me te hershem!