Stomatologji kozmetike

Stomatologji kozmetike

2017, Aug 24    

Shëndeti i dhëmbëve është ajo që është më e rëndësishmja, por shumë njerëz pajtohen se pamja e dhëmbëve nuk duhet të neglizhohet. Buzëqeshja juaj mund të jetë një nga gjërat e para që një person njofton për ju. Dhe ndoshta doni që ata të vini re për buzëqeshjen tuaj të ndritshme dhe të shëndetshme, jo për shkak të zverdhjes ose dhëmbëve të thyer.
Procedurat dentare kozmetike mund të shkojnë nga të thjeshta, si zbardhja e dhëmbëve, deri tek kompleksi, si kirurgjia e gomës. Edhe pse e ngjashme me shumë procedura dentare dentare, ato kozmetike ndryshojnë sepse ka një fokus më të madh në kotësi dhe në arritjen e rezultateve "perfekte" siç konsiderohet nga secili pacient.
Nëse keni dhëmbë të pabarabartë, që do të thotë ndoshta një dhëmb i prerë ose dhëmbë të ulur në lartësi të ndryshme, ju mund të jeni të interesuar që të keni dhëmbët të konturuar. Ky është një proces ku një dentist përdor një stërvitje për të hedhur butësisht poshtë dhe për të gdhendur dhëmbët - mos u shqetësoni, smaltja e dhëmbëve në vetvete nuk ka nerva kështu që ju nuk do të ndjeni asnjë dhimbje. Kjo zakonisht është një procedurë e shpejtë dhe mund të japë rezultate të mahnitshme. Nëse dhëmbët tuaj kanë imperfections më të mëdha se sa mund të rregullojë contouring dhëmb, atëherë ju gjithashtu mund të përdorni atë në lidhje me një metodë tjetër të tilla si veshin veneers vendosur.
Zbardhja e dhëmbëve është një formë shumë e zakonshme e stomatologjisë kozmetike. Ju ndoshta keni vënë re të gjitha pajisjet në zbardhjen e shtëpisë në dispozicion, si dhe të gjitha pasta të zbardhura në treg. Nëse dëshironi një buzëqeshje me të vërtetë të bardhë pse, duke pasur dhëmbët tuaj profesionalisht whitened është rruga më e mirë. Gjithashtu, ju do të shmangni ndjeshmërinë e dhëmbëve ekstreme që mund të shkaktojnë shumë nga mjetet në shtëpi.
Disa njerëz e duan hendekun mes dhëmbëve të tyre, të tjerët preferojnë që dhëmbët të jenë krejtësisht të drejtë dhe pa hendek. Çfarëdo që të shqetëson për dhëmbët tuaj, është e rregullueshme! Edhe nëse keni frikë se dhëmbët tuaj janë përtej riparimit, atëherë implantet dentare janë një opsion. Nëse besimi juaj vuan fare nga buzëqeshja juaj, ju mirëpresim të përfitoni nga shumë trajtime të ofruara përmes stomatologjisë kozmetike.