Specialitetet ne dentistri

Specialitetet ne dentistri

2017, Aug 24    

Specialitetet ne dentistri

Kur hyni ne spital nuk kerkoni mjekun e đź‘‚vesheve per problemet me syrinđź‘€. Pavaresisht se ato jane shume afer.
Edhe ne nje klinike dentare eshte shume normale qe te mjekoheni nga specialistet perkates.
- Ortodontet drejtojne dhembet.
- Kirurget bejne heqiet e dhembeve dhe implantet.
Nje specialist i perkushtohet gjithe jetes vetem atij specialiteti.
Mos pranoni te vendosni implante nga mjeket qe nuk e kane ate kualifikim!
Mos pranoni te drejtoni dhembet nga mjeket qe nuk e kane ate kualifikim!
Bashkepunetoret tane jane te kualifikuar.