Mos hiq dhembet e qenit

Mos hiq dhembet e qenit

2017, Aug 24    

⛔MOS I HIQ DHEMBET E QENIT KUR JANE TE SHTREMBER, por drejtoji ato.
Dhembi i qenit ka funksionin e shqyrjes se ushqimit. Suporton dhembet e perparem dhe te pasem. Eshte dhembi me rrenjen me te gjate duke e bere nje shtyllen mbeshtetese me te miren per urat dhe protezat. Ekspresionet e fytyres jane me te zbehta kur kaninet mungojne.
Kaninet ndihmojne nofullen e poshtme te rreshqas majtas dhe djathtas kur ju bluani ushqimin.
🐶Pse i hiqni kur ju duhen per te jeten! Konsultohu falas per drejtimin e dhembeve
📞0693919755 kemi menyra shume estetike per drejtim te dhembeve! 😉