Kellef zirkoni apo porcelani

Kellef zirkoni apo porcelani

2017, Aug 24    

­čĺíCfare te keni parasysh kur zgjidhni per te veshur nje dhemb kellef metal porcelan apo zirkon?
ÔśĹKellefi metal porcelan brenda eshte metal krom kobalt jashte eshte porcelan.
ÔśĹKellefi zirkon brenda eshte mineral zirkoni qe gjendet ne natyre jashte porcelan.
Ô×íKellefat me metal brenda kane rezistence me te larte ne thyerje dhe preferohen ne pjeset e pasme te gojes ku behet dhe puna me madhe ne bluarjen e ushqimit. Ô×íKellefat zirkon kane estetike shume te larte jane te padallueshem nga dhembet natyror, prandaj preferohen me teper tek dhembet perpara qe marrin pjese ne buzeqeshje.
Tani zgjidhni mencur!
­čô×0693919755