Dhembet mund te te bejne famoz

Dhembet mund te te bejne famoz

2017, Aug 24    

Dhembet mund te te bejne famoz

Kjo mesiper është ajo që bëri Zholt Sinka nga Hungaria për të hyrë në Librin e Rekordeve të Guinnessit.
Nuk hengri litarin, por terhoqi Airbus A320! Sinkas iu deshen 52 sekonda për të tërhequr aeroplanin më të madh në botë për pothuajse 40 metra.
Rekordi botëror i Sinka është kaq mahnitës sa ndoshta do të dekurajonte çdo pasues të mundshëm që të sfidonte arritjen e Hungarisë. Për fat të mirë, të dhënat e Guinness numërohen veçmas për kategori të ndryshme të automjeteve. Kjo është arsyeja pse Velu Rathakrishnan nga Malajzia ishte në gjendje të fitonte hyrjen e tij në Librin e Rekordeve. Velu përdorte dhëmbët për të lëvizur disa trena të udhëtarëve me një peshë totale prej 260.8 ton për 4.9 metra.
Mos u shqetësoni për komunitetin e autobusëve, ne ju kemi mbuluar. Georges Christen nga Luksemburgu i përkuli dhëmbët në një autobus me peshë mbi 9 ton. Përpjekja pothuajse "simbolike" e Christenit i fitoi ende titullin e një mbajtësi rekord botëror.
Siç e shihni, dhëmbët e fortë mund t'ju bëjnë një rrugë të gjatë drejt famës dhe drejt përmbushjes së disa nga qëllimet tuaja të jetës. Ne mendojmë se është e sigurt të supozojmë se të tre keta i pastrojnë dhëmbët të paktën tri herë në ditë. Përveç kësaj ata duhet gjithashtu të kenë secili një dentist super!!!