Cfare eshte normale gjate nje trajtimi ortodontik

2017, Aug 24    


- Trajtimi me tela zgjat 6-36 muaj. Ju ndryshoni nga shoku juaj i klases, nuk keni te njejten diagnoz, qe do te thote do keni 🕛 kohe te ndryshme trajtimi, vizitat me shpeshtesi te ndryshme dhe ne goje do te keni variante te ndryshme te aparatit. Te thoni pse 🚹shoku im i klases ka llastiqe dhe une jo nuk eshte normale.
- Trajtimi nuk ka kuptim pa vizitat e shpeshta me ortodontin. Eshte TERESISHT NORMALE te takoni vazhdimisht ortodontin gjate trajtimit. Dhe perseri ne kohe te ndryshme nga shoku juaj i klases.
- Dhembet levizin gjate trajtimit prandaj teli dhe braketat 🔨 korrigjohen disa here gjate trajtimit. ESHTE PLOTESISHT NORMALE qe juve tju shkeputen braketat, tju gervishi teli faqet, tju dale teli, te keni dhimbje ne momentin e nderrimit te telit... Aparati eshte nje sistem forcash dinamik dhe ESHTE GJITHE KOHES NE PUNE 💪.
- Nese nuk keni aparat ne goje mos u ankoni per aparatin qe mban familjari juaj.
- Jo te gjithe behen ortodont, lerjani mjekut tju tregoj kur duhet te shqetesoheni dhe kur jo.

Ju mirepresim per konsultat falas me mjekun ortodont!