A mund te rregullojme dhembet gjate Ramazanit

A mund te rregullojme dhembet gjate Ramazanit

2022, Dec 13    

☪️🦷Urgjencat dentare mund te ndodhin ne cdo moment, edhe gjate muajit te agjerimit!
💡Sipas referencave tona, ne kemi pershtatur disa procedura te rendesishme dentare qe periudha e agjerimit te mos kompromentohet ne asnje moment.
🌙Ne klinike perdorim digen e gomes, e cila izolon 100% gellitjen e ujit dhe cdo materiali tjeter gjate mbushjeve dhe heqjes se nervave.
🌙Ne klinike kemi zgjedhur materiale te mases me kohe veprimi te shpejte qe pacienti te mos provokohet per kolle dhe gelltitje gjate marrjes se mases per proteza.
🌙Gjate pastrimit te gurezave nuk perdorim pajisjen me dridhje dhe me presion te larte uji. Perdorim kyretat qe punojne ne te thate.
Jane edhe keto procedura, te cilat nuk prishin agjerimin: grafite dentare, vendosja e telave, heqja e dhembeve dhe anestezia lokalisht mbi dhembe.
💡Na njoftoni per cdo kerkese tuajen para cdo procedure, do ju sherbejme me maksimumin e etikes mjekesore.
Agjerim te pranuar!