A ka efekte anesore zbardhimi i dhembeve

A ka efekte anesore zbardhimi i dhembeve

2017, Aug 24    

A ka efekte anesore zbardhimi?
Zbardhimi qe kryhet nen kujdesin e mjekut sipas protokollit perkates nuk ka asnjelloj efekti anesor.

Pacienti: Sa zgjat procedura e zbardhimit?
Ne pergjithesi zbardhimi nuk e kalon nje ore.

Pacienti: A do mi bej dhembet e bardha fare zbardhuesi?
Jo. Mjeku do ju regjistroj ngjyren fillestare dhe ate pas zbardhimit me ndihmen e shkalles se ngjyrave. Ajo do leviz maksimumi brenda 7 shkalleve. Secili provon eksperience te ndryshme.

Pacienti: Cfare kujdesi duhet te kem ditet e para te zbardhimit?
Ju duhet te konsideroni veten sikur keni veshur nje bluze te bardhe dhe ruheni qe te mos beheni pis. Ne te njejten menyre ditet e para konsumoni vakte dhe lengje me sa me pak ngjyra.

Pacienti: Sa me mban zbardhimi?
Kjo varet nga dieta juaj ushqimore( shume kafe, duhan , cola, te skuqura, salca...) Dhe nga mbajtja e higjenes. Nese tregoni kujdes ju mund te keni dhembe te bardhe per tre vjet.

Pacienti: A mund te bej zbardhim tjeter pas njefare kohe?
Po, mund te zbardhni dhembet ne cdo tre muaj.

Pacienti: A mund ti bej me sod dhembet ne shtepi per ti zbardhur?
Asnjehere. Furcat i kane qimet e buta ne menyre qe zmalti mos te demtohet.

Ne kliniken tone zbardhimi eshte mese i sigurt dhe me rezultat fantastik!