Oil pull, pse eshte e rendesishme te shpelajme gojen me vaj kokosi

Oil pull, pse eshte e rendesishme te shpelajme gojen me vaj kokosi

2022, Dec 28    Jam duke i bere gjerat mire, i laj rregullisht, pastroj gurezat, por me
besdisin mishrat...’
‘I laj dy here ne dite, por ndiej arome te pakendeshme’....

🥥Nje praktike shume e rendesishme 3000 vjecare qe redukton inflamacionin
ne goje, qe fuqizon floren e mire bakteriale te gojes eshte ‘oil pulling’!!!

🥥Shplarja e gojes dy here ne jave pas rutines normale te higjenizimit te
gojes me vaj kokosi do te permiresoj dukshem formimin e pllakes bakteriale,
prishjet ne dhembe dhe aromen e keqe e gojes!!!

🥥Per pacientet qe kane mishra te enjtura dhe gjakosje keshillohet 2 here
ne dite per 4-6 jave sebashku me terapite e tjera.

Provojeni!

Mos hiqni dore nga rutina e mire, dhe lifestyle ‘i paster’!!!