Dhembe Zirkon

Dhembe Zirkon

2023, Jan 01    

Nje transformim i buzeqeshjes, punim estetik dhe mishra te shendetshem. Pas
nje egzaminimi te hollsishem te kushteve te gojes dhe kerkesave te
pacientit, ne i propozojme pacientit zgjidhjen optimale. Gjithmone kemi
prioritet ruajten e indeve te gojes, pra te mos punojme me shume nga cduhet
dhe punimi te marre kohen e nevojshme, jo me shpejt nga cduhet. Rezultatet
jane keto!!!