0693919755 Dr. Ketiona Agaj

Ne kliniken tone ne Tirane do te zgjidhni cdo problem te dhembeve tuaj. Stafi yne i specializuar kujdeset si askush tjeter, ne cdo moment. Ja disa sherbime dentare per te cilat krenohemi:

Shërbimet

 • Mbushje Estetike
 • FASETA dhe BUZE
 • Zbardhim
 • Fluorizim
 • Piercing
 • Pastrim gurëzash
 • Ura porcelan
 • Ura ZIRKON
 • Proteza
 • IMPLANTE
 • Drejtim Dhembësh
dental treatment 1 dental treatment 2 dental treatment 3 dental treatment 4 dental treatment 5 dental treatment 6 dental treatment 7 dental treatment 8 dental treatment 9 dental treatment 10 dental treatment 11 dental treatment 12 dental treatment 13 dental treatment 14 dental treatment 15 dental treatment 16 dental treatment 17 dental treatment 18 dental treatment 19