Klinika dentare me e mire ne TiraneNe kliniken tone do ti gjeni te gjitha sherbimet: mbushje, proteza, ura zirkon, ura porcelan, implante, drejtim dhembesh. NE CDO DITE, NE CDO ORE!

Telefononi tani doktoreshen tone dhe rezervoni nje konsulte FALAS:

0693919755