0693919755 Dr. Ketiona Agaj

Proteza te pjesshme

💡A mund te hame me proteza te tilla?
Ju do te ndiheni shume komod me proteza te pjesshme. Ju keshillojme te pertypni njekohesisht ne te dyja anet e nofullave duke shperndare presionin majtas ⬅ dhe ➡ djathtas.
Evitoni ushqimet shume ngjitese🍬🍭.
Per pak kohe nuk do keni deshire te blini camcakez. Me keto proteza do te hani me mire dhe do te flisni me mire.
📞0693919755 </p>