0693919755 Dr. Ketiona Agaj

Kur duhet te bejme grafi dentare?

Vetem pak procedura ne klinike nuk kane nevoje per grafi. Psh nje prishje siperfaqesore.
99% e te gjitha sherbimeve ne klinike kerkojne grafi.
Nese keni nje rrenje ne goje per te hequr llogarisni se ajo ka shuuuume kohe aty, koha qe do te shpenzoni per te bere grafine e rrenjes jo vetem qe sdo tju prishe pune por do ndihmoje specialistin te zgjedh instrumentat e duhura.
Mos pertoni te beni grafite qe dentisti ju kerkon para dhe pas pune.