0693919755 Dr. Ketiona Agaj

Kellef zirkoni apo porcelani

💡Cfare te keni parasysh kur zgjidhni per te veshur nje dhemb kellef metal porcelan apo zirkon?
☑Kellefi metal porcelan brenda eshte metal krom kobalt jashte eshte porcelan.
☑Kellefi zirkon brenda eshte mineral zirkoni qe gjendet ne natyre jashte porcelan.
➡Kellefat me metal brenda kane rezistence me te larte ne thyerje dhe preferohen ne pjeset e pasme te gojes ku behet dhe puna me madhe ne bluarjen e ushqimit. ➡Kellefat zirkon kane estetike shume te larte jane te padallueshem nga dhembet natyror, prandaj preferohen me teper tek dhembet perpara qe marrin pjese ne buzeqeshje.
Tani zgjidhni mencur!
📞0693919755